Kulcsár Edina nem fél a szüléstől, fogrovoshoz is szívesen jár, nem érzi úgy, hogy fiúsan öltözne, nem vásárol a Józsefvárosi piacon és párjával már tudják, hogy hívják majd közös kislányukat. 

Az ex-szépségkirálynő Instagram-storyban válaszolt követői kérdéseire, akik a születendő kislánya nevén kívül még rengeteg másra is kíváncsiak voltak. Példul arra is, miért öltözik "fiúsan és romásan"

Kulcsár Edina és G.w.MForrás: Kulcsár Edina/Instagram

Edina válaszában elmondta, hogy neki a tréning, farmer-póló tetszik és kényelmes, ha a márkás ruhák viselése romás, akkor örüljenek, hogy a romáknak telik rá, de akkor vajon a külföldi hírességek is mind romák? - tette fel a kérdést a celeb a történetében.

Megnyugtatott mindenkit, hogy nem vásárol hamisítvány cuccokat a Józsefvárosi piacon, elismerte, hogy valóban albérletben laknak párjával, sőt, azt is elárulta, hogy Márkkal már azt is tudják, mi lesz közös kislányuk neve.

"A neve fantasztikus. Maga a csoda és szerintünk nagyon különleges. Olyan, hogy tudod, hogy ő G.w.M és K.E. kislánya" - írta 24 óráig látható történetében Edina. De hogy pontosan mi ez a név, egyelőre nem kívánja elárulni.