Ezeknek a csillagjegyeknek nem való a házasság

házasság horoszkóp magazin ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Házassági ajánlatot kaptál, de ahelyett, hogy repesnél a boldogságtól, gyomorgörcsöd van?Tudtad, hogy vannak olyan csillagjegyek, akiket kiver a víz a házasság gondolatától is?

A szerelmed hónapok óta tervezgette a nagy pillanatot, és végre feltette a kérdést: összeházasodunk? Tudod, hogy a legtöbben egész életükben erre vágynak, a gyűrű is gyönyörű, de neked csak egy szó villog pirosan a fejedben: fuss! Menekülnél minden kötelezettségtől és felelősségtől, amivel az a gyűrű jár. Rettegsz attól, hogy kiszámítható legyen az életed, világosan tudod, hogy ezt nem akarod. Magadra ismertél? Lehet, hogy te is a következő csillagjegyek közé tartozol: nekik nem való a házasság.

Kos (március 21. - április 19.)

A Kos merész, szenvedélyes és kalandvágyó, ennek ellenére a szerettei bízhatnak benne, minden körülmények között megvédi őket. Számára nincsenek problémák, csak megoldások. A párkapcsolataiban azonban a Kos sokszor erőszakosan kommunikál. Nem igazán tud nyugodt és tárgyilagos maradni, amikor ki kell fejtenie az álláspontját, gyakran forrófejűvé és személyeskedővé válik. Nem idegen tőle a dühkitörésekkel járó gyerekes viselkedés sem.
A házasság nem a Kosnak való. Úgy tekint rá, mint egy kalandra, amit bármikor kipróbálhat, és ha nem tetszik, azonnal be is fejezheti. Az életben azonban nem így működnek a dolgok. Előbb-utóbb szembe kell néznie a hiányosságaival és el kell kezdenie dolgozni magán.

Forrás: Shutterstock/Fizkes

Nyilas (november 22. - december 21.)

A Nyilas igazi kozmopolita, folyton új élményeket gyűjt. Utazik, szórakozik, imádja a gondtalan életet, a partnerei pedig ezt nagyon szeretik benne. Ám ha a házasságról van szó, a Nyilas egyből bonyolulttá válik. Kerüli a témát és teljesen érzéketlen lesz, nem érdekli, hogy a párjának is vannak tervei a jövőre nézve.
Szentül hiszi, hogy ha egyszer mégis házasságra adja a fejét, a dolgok csakis úgy történhetnek, ahogy ő akarja. Nem közös döntésekben gondolkodik, azt keresi és csak azt fogadja el, ami neki tetszik. Ezek a tulajdonságok nem biztosítanak jó alapot egy működő házassághoz, mert a legjobb, legkitartóbb partnert is elriasztják.

Vízöntő (január 20. - február 18.)

A Vízöntő szereti a függetlenséget, hatalmas szíve van és nagyon nyitott. Szeret új embereket megismerni, érdeklődik a környezete iránt. Lázadó természete miatt kihívás párkapcsolatban élni vele.
Ha házasságról van szó, a Vízöntő nagyon kemény dió! Egyáltalán nem hisz a hűségben, ahelyett, hogy elkötelezné magát, összetöri a szíveket. Senki sem korlátozhatja a szabadságát, különben menekülőre fogja. Aki egy Vízöntővel tervez házasságot, az alaposan gondolja meg, mekkora fába vágja a fejszéjét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.