Peter Srámeket nagy baj érte: összetört az autója, ami egykor Zámbó Jimmyé volt

Forrás: TV2 -
Zámbó Jimmy Peter Srámek autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Krisztián szóvá tette, hogy ez az ő öröksége volt."

Peter Srámeket folyamatosan azzal támadják, hogy olyan akar lenni, mint Zámbó Jimmy, emiatt nem győz magyarázkodni. Ugyan a Király egykori autóját vezeti, de csak tiszteletből. Törvényesen jutott a kocsihoz, ami annak idején Krisztián öröksége volt, ám ő eladta. Ez az autó tört most össze.

"Hétfőn épp vásárlásból hazafelé tartottam a főúton, majd egy csattanásra lettem figyelmes. A bal oldalról figyelmetlenül kanyarodott ki egy autó, és belém jött. A gumi szétrobbant, leszakadt a lökhárító és a sárvédő behorpadt. Nem sérültem meg, viszont a károm óriási, több százezer forintba fog kerülni a javítás. Van egy autószerelő jó barátom, ő sietett a segítségemre, mert nem tudtam lábon hazavinni az autót. A vétkes sofőr azonnal elismerte a hibáját, kitöltöttük a megfelelő papírokat, már folyamatban van az ügyintézés. Szeretném, ha minél hamarabb elkészülne, hiszen az autó nekem is létszükség, a mindennapokban használom. A menedzseremnek van autója, így meg tudjuk oldani, ha fellépésre kell menni. De nem szeretek senkitől függeni, így átmenetileg az autó hiánya problémát okoz" - mondta a Ripostnak Peter Srámek.

Peter Srámek összetörte Jimmy autóját Forrás: TV2

"Folyamatosan azt hallom vissza, hogy olyan akarok lenni, mint Zámbó Jimmy volt. De ez nem igaz. Az, hogy az ő kocsijával járok, egy dolog, és megtiszteltetés. Amikor a Mercedes eladóvá vált, örültem, hogy hozzájuthatok. Krisztián szóvá tette, hogy ez az ő öröksége volt, viszont azt nem teszi hozzá, hogy tíz évvel ezelőtt eladta, és abban a pillanatban pedig minden joga megszűnt. A papírokból kiderül, én már a tizedik tulajdonos vagyok, és két éve van nálam" - árulta el az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.