Végre kiderült: ezért vált el valójában a férjétől Csősz Bogi

LifeTV -
válás Csősz Boglárka férj Csősz Bogi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csősz Bogi több mint 10 év után vált el török férjétől, akivel ugyan igazi társai voltak egymásnak, mégsem értettek mindenben egyet. Kiderült, mi vezetett a kapcsolat befejezéséhez. 

Csősz Boglárka tizennégy évig élt együtt török férjével, Burak Taluval. Hiába tűnt azonban idillinek a kapcsolatuk, végül a válás mellett döntöttek, amiben sok minden közrejátszott. Most elárulta, mi zavarta a házasságában.

Csősz Bogi elárulta, miért váltak el férjével LifeTV

"Mi igazi társai voltunk egymásnak" - mondta Bogi mielőtt kifejtette volna, mégis miért váltak el egymástól. "Az egyik oka, hogy kulturális különbségek voltak, így egyre jobban azt éreztem, hogy szeretnék hazajönni, hogy legyek magyar közegben, magyarokkal. Ő nem volt erre nyitott, nem tudtunk abban megegyezni, hogy kétlaki életet éljünk, fél évet Magyarországon, fél évet Törökországban, pedig már a házasságom elején jeleztem neki, hogy tíz év után fogok szólni, hogy Magyarország következik" - árulta el. "Nem volt egyszerű, mert az ő kultúrájukban nem könnyen engedik el a feleségeket, egy életre választanak párt. Nem viselte jól az elején" - mondta Bogi a Blikknek, aki nemrég arról nyilatkozott, mi van közte és Shane Tusup között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.