párkapcsolat Csősz Boglárka Shane Tusup Csősz Bogi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legelőször tavaly májusban röppentek fel azok a pletykák, melyek Csősz Boglárka válságba jutott házasságáról szóltak. Az üzletasszony, a Feleségek luxuskivitelben egykori szereplője rögtön tiszta vizet is öntött a pohárba és bevallotta: elválnak az útjaik török férjével.

Csősz Boglárka tizennégy évig élt együtt török férjével, Burak Taluval. Hiába tűnt azonban idillinek a kapcsolatuk, a munka miatt egyre kevesebb idejük jutott egymásra. Bogi kipróbálta, milyen főállású háziasszonyként élni, de mint mondja, nem neki való, hogy egy milliárdos feleségeként tengesse a mindennapjait.

A szakításra és a válásra békés egyetértésben került sor, Bogi pedig visszatért Magyarországra, hogy saját munkáira fókuszálhasson. A bulvárlapok szinte rögtön össze is boronálták őt a szintén facér úszóedzővel, Shane Tusuppal. Az üzletasszony azonban nemrég elárulta, mi is van köztük Hosszú Katinka és Szabó Zsófi exével.

Csősz Boglárka Forrás: Csősz Boglárka/Instagram

– idézte a 24.hu Csősz Boglárkát, aki a Blikk Sztárok a Páczban! című műsorában beszélt a magánéletéről.

"Azért egy férfi szerintem legyen magas. Legyen mellettem magassága, hiszen azért felhúzok egy tűsarkút, nem egyszerű mellettem, amúgy is olyan személyiségem, hogy el tudok nyomni férfiakat magam mellett. Nagyon hangos vagyok, mint nő, mindenki rögtön észrevesz, hogyha valahol megjelenek, és szerintem sok olyan pasi van, aki ezt nem tudja kezelni körülöttem" – árulta el az egykori luxusfeleség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.