Telefonja rejtheti Babicsek Bernát titkos örökségét

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
örökség zene Babicsek Bernát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A harmonikaművész és színész 2021. december 31-én, álmában halt meg, füstmérgezésben. A gyászoló szülők a mai napig harcolnak azért, hogy a Bernát haláláért felelős személyek elnyerjék méltó büntetésüket.

Bár szinte felemészti őket a bánat, egy reménysugár beragyogja napjaikat: Bernát testvére tartja bennük a lelket, ráadásul nemrég üdvözítő felfedezést tettek.

Az édesanya, Márta asszony megemlítette, hogy a harmonikaművész telefonja értékes dalokat rejthet. Előkerült egy dokumentum, mely a Bernát halála előtti hónapokban keletkezett, s amely szerint több mint tíz saját számról lehet szó.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Márta néniék úgy döntöttek, szakembert keresnek fel, bízva abban, hogy sikerül feltörni a mobilt, s akkor még tovább élhet a zenész emléke. A készülék jelenleg is szakembernél van, mivel eddig nem tudtak hozzáférni a szerzeményekhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.