Ezeken a napokon találhat rád az igaz szerelem 2023-ban - 2. rész

Forrás: Shutterstock/G-Stock Studio -
párkapcsolat horoszkóp szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megvizsgáltuk az asztrológia tizenkét házát és a bolygókat, valamint ezek kapcsolatát a 2023-as évre. Minden csillagjegynek van egy napja, amikor a legnagyobb esélye van arra, hogy szerelembe essen. Mutatjuk, melyek ezek!

A horoszkóp elkészítéséhez az asztrológusok értékelik a bolygókonstellációkat, és megvizsgálják azok viszonyát az állatövi jegyekhez. Az asztrológia tizenkét háza ebben alapvető szerepet játszik, megmutatják, hogy bizonyos időpontokban a bolygók az élet mely területeire fókuszálnak. Ha például egy égitest a hetedik házban van, akkor a szerelem, a párkapcsolatok vannak a középpontban. A nyolcadik ház az intimitást, a szexet és a mély kapcsolatokat szimbolizálja. De nemcsak az adott bolygó helyzete, hanem az égitest maga is nagyon sokat árulhat el egy időszakról: a Vénusz például sok szeretet és vonzerőt hoz, a Jupiter pedig a boldogság és az optimizmus bolygója. Lássuk az év legszerelmesebb napjait!

Mérleg - 2023. november 15-én lehet szerelmes

2023. november 15-én a Mérlegek ne üljenek otthon! Ez a nap izgalmas ismeretségeket és új lehetőségeket hoz magával, ezt pedig ki kell használni! Ha a Mérleg november 15-én összeszedi a bátorságát, és egy kis kezdeményezőkészséget mutat, értékes, talán örökre szóló szerelmet találhat.

Skorpió - 2023. május 16- án lehet szerelmes

2023. május 16-a igazán szerencsés nap a Skorpiók számára. A Jupiter ezen a napon a kapcsolatok hetedik házában bolyong, ez pedig a Skorpiók szerelmi életében is tükröződik. Ezen a napon nem szabad hezitálni, meg kell tenni a következő lépést egy olyan személy felé, akiért már régen rajonganak.

Ezeken a napokon találhat rád az igaz szerelem Forrás: Shutterstock/Jacob Lund

Nyilas - 2023. augusztus 29-én lehet szerelmes

A Mars augusztus 29-én lép be a Rák csillagai közé, ez pedig varázslatos hatással lesz a Nyilasokra. Míg a Mars a tűz energiáját, a Rák az érzelmeket és a szelídséget képviseli. A Nyilas nemcsak igazán jó és tüzes szexre számíthat ezen a napon, hanem igaz szerelemre is.

Bak - 2023. május 15-én lehet szerelmes

A Bakoknak ezen a napon erőt kell venniük magukon, és őszintén el kell mondaniuk annak a bizonyos valakinek, hogy mit éreznek. Bár nem gondolják, de a szerelmük viszonzásra talál. A szingli Bakok járjanak nyitott szemmel és szívvel, mert egy nagyon érdekes személyt ismerhetnek meg.

Vízöntő - 2023. augusztus 1-jén lehet szerelmes

Augusztus elsején a retrográd Vénusz áthalad a Vízöntő hetedik házán, elhozva ezzel a szerelmet. A Vízöntő érzelmei túlcsordulnak ezen a napon: a kapcsolatban élők még jobban beleszeretnek a partnerünkbe, a szingliket pedig az ekkor érkező telihold valóságos szerelem-mágnessé teszi.

Halak - 2023. július 17-én lehet szerelmes

A Halak horoszkópja szerint 2023. július 17-én a puzzle darabjai végre összeállnak: Felismerik, hová viszi őket a sorsuk, és mi hiányzott eddig az igazi boldogsághoz. Ez lehetővé teszi, hogy ellazuljanak, megnyíljanak, és be tudják fogadni az igaz szerelmet.

Ha kíváncsi vagy, mikor eshet szerelembe a Kos, a Bika, az Ikrek, a Rák, az Oroszlán és a Szűz, akkor kattint IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.