A Fekete Vonat visszatérő koncertje nagy visszhangot keltett, de nem a jó értelemben. A díjazás körül alakult ki ellentét a tagok között, a botrány azonban csendesülni látszik. L.L. Junior nemrég odaadta a Cseppkő Gyermekotthon kis lakóinak azt a másfél millió forintot, amit a január 7-i fellépés után bevételként kapott a szervezőktől.

A Fekete Vonat visszatérő koncertje botrányba fulladt: a díjazás miatt alakult ki ellentét a tagok között, amit nem sikerült még rendezni. Beat, a Fekete Vonat tagja munkásszállón húzza meg magát, szüksége lett volna a koncertből befolyó összegre, de erre már hiába számít. Fatima sem elégedett, L.L. Junior pedig már lezártnak tekinti az ügyet, saját, másfél millió forintos gázsiját jótékony célra fordította, sőt, azt személyesen adta át a Cseppkő Gyermekotthonban, miután elbeszélgetett az otthon kis lakóival - írja a Blikk.

L.L. JuniorForrás: L.L. Junior/Instagram

"Nincs konfliktus köztünk. Mindegyikünknek rálátása van a számlákra, a számok pedig magukért beszélnek. Ugyanolyan szerződésem volt, mint Fatimának és Beatnek, semmivel nem kaptam több gázsit, mint ők. Imádkozom azért, hogy a jövőben mindegyikünk a legjobbat hozza ki magából, és hogy inkább arra gondoljunk, mennyit adott ez a koncert nekünk és a közönségnek, ami pénzben nem mérhető" - magyarázta a rapper.