Pamela Anderson gyerekként egy tollal próbálta leszúrni a bébiszitterét.

Jövő héten jelenik meg a Netflixen Pamela Anderson dokumentumfilje, a Pamela, a love story, amelyben őszintén beszél a múltjáról. Többek között az is kiderül belőle, hogy gyerekkorában megpróbálta megölni a bébiszitterét, miután a nő négy éven keresztül molesztálta őt. 

"Mindig azt mondta, ne mondjam el a szüleimnek. Próbáltam megvédeni az öcsémet. Próbáltam megölni, próbáltam szíven szúrni egy cukorkatollal" - mondta Anderson, majd miután nem járt sikerrel, azt mondta a bébiszitterének, hogy azt akarja, hogy meghaljon. Miután a nő másnap meghalt autóbalesetben, Pamela azt hitte, a mágikus erejével ölte meg, és biztos volt benne, hogy miatta halt meg. Egész fiatal életében ezzel a tudattal élt.

Pamela AndersonForrás: Collection Christophel via AFP

A színésznő arról is beszél a dokumentumfilmben, hogy 12 éves volt, amikor megerőszakolta egy 25 éves férfi. A barátnőjével együtt mentek egy közös barátjuk lakására, és amíg a barátnője felment az emeletre a sráccal, aki tetszett neki, ő társasozni kezdett a másik ott lévő férfival. A 25 éves férfi közölte Pamelával, hogy úgy néz ki, mint akire ráfér egy masszázs, majd megerőszakolta.

"Úgy éreztem, az én hibám volt" - idézi Andersont a New York Post. A színésznő ezután még évekig titokban tartotta, hogy mi történt vele.