Lékai-Kiss Ramóna a TV2 Hazatalálsz című sorozatának egy jelenetét forgatta, amikor elesett és eltört a kisujja. A színésznőnek a szeme sem rebbent: úgy folytatta a munkát, mintha mi sem történt volna. 

A sorozatban Trixi karakterét megformáló színésznő nagyon élvezi, hogy végre nem stúdióban, hanem valós helyszínen forgathat, és kifejezetten örömet okozott neki, amikor magas sarkú cipőben, a nádasban kellett menekülnie. Ám a jelenet felvétele közben Ramóna elesett és eltörte a kisujját. A sorozat rendezője ennek ellenére megtartotta a jelenetet, a színésznő pedig zokszó nélkül dolgozott tovább. 

A jelenet felvétele közben Ramóna elesett és eltörte a kisujját, de zokszó nélkül dolgozott továbbFotó: Ladóczki Balázs - Origo

Ramóna más kulisszatitkoat is elárult a Borsnak: 

"Csodálatos volt, hogy élő környezetben dolgoztunk, nem stúdióban. A sorozat egyik ikonikus helyszínéhez a Raja bisztrójához tartozott egy fantasztikus vizes élővilág. A forgatás kezdetén csatlakozott hozzánk egy hattyúcsalád hat kis fiókával. Amikor elkezdtünk forgatni, jött egy anya meg egy apahattyú, hat ici-pici bébihattyúval. Mire befejeztük a forgatást, felnőttek, mint a rút kiskacsák, akik velünk együtt forgatták le a jeleneteket hónapokon keresztül. A végére gyönyörű felnőtt hattyúkká váltak. Így még családiasabb lett a hangulat."

A Hazatalálsz több színésze is árult el részleteket a sorozat forgatásáról, melyeket a Bors oldalán olvashattok el.