Forgatás közben csonttörést szenvedett Lékai-Kiss Ramóna

Fotó: Ladóczki Balázs - Origo -
csonttörés TV2 forgatás Lékai-Kiss Ramóna Hazatalálsz sorozat kisujj baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lékai-Kiss Ramóna a TV2 Hazatalálsz című sorozatának egy jelenetét forgatta, amikor elesett és eltört a kisujja. A színésznőnek a szeme sem rebbent: úgy folytatta a munkát, mintha mi sem történt volna. 

A sorozatban Trixi karakterét megformáló színésznő nagyon élvezi, hogy végre nem stúdióban, hanem valós helyszínen forgathat, és kifejezetten örömet okozott neki, amikor magas sarkú cipőben, a nádasban kellett menekülnie. Ám a jelenet felvétele közben Ramóna elesett és eltörte a kisujját. A sorozat rendezője ennek ellenére megtartotta a jelenetet, a színésznő pedig zokszó nélkül dolgozott tovább.

A jelenet felvétele közben Ramóna elesett és eltörte a kisujját, de zokszó nélkül dolgozott tovább Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

Ramóna más kulisszatitkoat is elárult a Borsnak:

"Csodálatos volt, hogy élő környezetben dolgoztunk, nem stúdióban. A sorozat egyik ikonikus helyszínéhez a Raja bisztrójához tartozott egy fantasztikus vizes élővilág. A forgatás kezdetén csatlakozott hozzánk egy hattyúcsalád hat kis fiókával. Amikor elkezdtünk forgatni, jött egy anya meg egy apahattyú, hat ici-pici bébihattyúval. Mire befejeztük a forgatást, felnőttek, mint a rút kiskacsák, akik velünk együtt forgatták le a jeleneteket hónapokon keresztül. A végére gyönyörű felnőtt hattyúkká váltak. Így még családiasabb lett a hangulat."

A Hazatalálsz több színésze is árult el részleteket a sorozat forgatásáról, melyeket a Bors oldalán olvashattok el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.