A nézők is láthatják majd Lékai-Kiss Ramóna ujjtörését: a balesetről mesélt a színész-műsorvezető

Fotó: Major Kata - Origo -
TV2 forgatás Lékai-Kiss Ramóna Hazatalálsz Dancing with the Stars törött ujj ujjtörés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan meglepődtek, amikor Lékai-Kiss Ramóna bekötött kézzel jelent meg a Dancing with the Stars színpadán. A showműsor női házigazdája forgatás közben szerezte a sérülést, a Life.hu-nak pedig elárulta, hogyan történt a baleset.

Jövő év elején debütál a TV2-n a csatorna vadonatúj napi sorozata, a Hazatalálsz. A horvát formátum alapján készülő, de a magyar viszonyokhoz alakított dráma helyszíne Farkasliget, egy kitalált kisváros. Itt éli életét Trixi, azaz Pártos Beatrix, akit Lékai-Kiss Ramóna alakít a sorozatban. Ő lesz a férfi főszereplő (Jaskó Bálint) hű bajtársa és szeretője, egy veszélyes és lobbanékony nő, akit pont ez tesz kiszámíthatatlanná.

Vadonatúj szerepben mutatkozik be Lékai-Kiss Ramóna Fotó: Major Kata - Origo

Rami augusztus végén csatlakozott a stábhoz és jelenleg is forgat. Az egyik nap azonban nem várt esemény történt, ugyanis felvétel közben megcsúszott és eltörte az ujját.

"Nem akciójelenet volt, nem volt betervezve az esés. Valamin megcsúsztam, de felálltam és anélkül, hogy megálltam volna, mentem tovább, végigcsináltam a jelenetet" – kezdte a Life.hu-nak Ramóna. "A mutatvány olyan jól sikerült, és annyira jól passzolt a szituációba, hogy ez került bele a végső változatba. A stáb nem állította le a kamerát, látták, hogy megcsinálom és felvettek mindent, szóval a nézők is láthatják majd, ahogy eltöröm az ujjam."

Nem így tervezték, de végül az esés belekerült a sorozatba Fotó: Major Kata - Origo

– mesélte lapunknak Ramóna, aki bekötözött kézzel vezeti a Dancing with the Stars adásait.

"Szerencsére nem az a kezem sérült, amelyben a mikrofont tartom, így nincs nagy probléma, sőt a stylistok kitalálták, hogy hogyan takarják el a kötést. Minden este az adott ruhához illő anyaggal vagy dísszel bevonják a fáslit, így olyan mint egy kis kesztyű. Nem az volt a célunk, hogy eltitkoljuk, csak így jobban néz ki és nem annyira feltűnő"

– zárta a gondolatsort a színész-műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.