Az RTL Reggeli adásában Niki Beluccival és Voksán Virággal beszélgettek a műsorvezetők a gyermeknevelésről, ami az egyik nézőnek nem tetszett és ennek hangot is adott. 

Voksán Virág arról beszélt az adásban, hogy ő a szigorúbb gyermeknevelés híve, míg Niki Belucci kevésbé szigorú a gyerekkel, engedékeny szülőnek vallja magát.

A beszélgetés egy pontján egy betelefonálót kapcsoltak a stúdióba, aki kérdőre vonta a szerkesztőket, hogy miért Virágot és Nikit hívták be beszélgetni ebben a témában. 

Egy betelefonáló kérdőre vonta az RTL Reggeli szerkesztőit: nem érti miért Voksán Virágot és Niki Beluccit kérdezik a gyermeknevelésrőlForrás: Instagram/Virag Voksan

"Az lenne a kérdésem, hogy miért ilyen fiatal hölgyeket kérdeznek meg a gyereknevelésről, mert én 70 éves leszek lassan. Miért nem olyat, mint Bodrogi Gyula, vagy Halász Jutka, vagy satöbbi. Akik már megérték ezt a gyereknevelést, és nem a kirakatban élnek, és nem a mű dolgok a legfontosabbak az életükben, és nem olyan nagyon gazdagok, hanem élik a mindennapok dolgos életét, mert nem lehet összehasonlítani a kettőt. Akinek az a legnagyobb gondja, hogy Hawaii-ra menjen nyaralni, az is másként neveli a gyereket, vagy az, aki minden nap dolgozik, és például nincs segítsége egy egyedülálló anyának, aki a hat-nyolc éves gyerekét egyedül neveli, és nem kap munkát. Így nem lehet gyereknevelésről általánosságban beszélgetni" - fejtette ki álláspontját Erzsébet. 

Virág nem hagyta magát, elmondta, hogy szerinte az tud igazán a témával kapcsolatban hiteles lenni, aki jelenleg is gyermeket nevel. Azt pedig megcáfolta, hogy neki nincs munkája, ő is munka mellett, segítség nélkül neveli a gyermekét.