Nehezen viselte kistestvére érkezését Gönczi Gábor kisfia: "Ez grétis lett"

Forrás: Facebook/ Gönczi Gábor -
boldogság Gönczi Gábor HOT! magazin gyerekek család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gönczi Gáborék családja kislányuk, Gréti érkezésével lett teljes. Azonban a nagytesó, Áron részéről nem volt egyből felhőtlen az öröm, nehezen békélt meg a gondolattal, hogy húga is már a család része.

2021 augusztusában látta meg a napvilágot Gönczi Gábor második gyermeke, Gréti. A Tények műsorvezetője elárulta, hogy kisfia után Gréti érkezésével lett teljes a családjuk.

Feleségével, Ildivel imádják a gyermekeiket és nagyon jó látni, hogy milyen jó testvérek és mennyire szeretik egymást. Azonban ez nem volt mindig így.

Nehezen viselte kistestvére érkezését Gönczi Gábor kisfia: "Ez grétis lett" Forrás: Facebook/ Gönczi Gábor

"Áron az első pár hónapban kevésbé tudott kapcsolódni Grétihez; nem tetszett neki, hogy itt lakik. Ha a baba hozzáért valamihez, azt mondta: „Ez grétis lett!"

Ahogy Gréti fejlődött, felállt, elkezdett járni, beszélni, Áron egyre könnyebben el tudott játszani vele. Az áttörést az hozta meg, amikor Gréti elkezdte a kis csínytevéseit, rosszalkodásait. Például etetés közben ránk borította az ételt, így fejezte ki, hogy nem kér. Itt Áron volt a leglelkesebb közönség, nagyokat nevetett rajta; vicces volt neki, hogy egy kisbaba tud rosszalkodni. Emellett Gréti mindene kezdettől fogva Áron. Ha felkel, az első szava mindig az, hogy Ada; így hívja a nagytesóját. Ez azért Áronnak is nagyon imponál! Ma már rengeteget játszanak együtt, Áron igazi felelősségteljes nagytesó, vigyáz a kishúgára, ölelgeti. A minap azt hallgattuk, hogy gurgulázva nevetnek. A világ legédesebb érzése a tesók nevetésére ébredni" - mesélte a hot! magazinnak Gábor.

Arról, hogy a Gönczi család melyik téli sport szerelmese és hogy milyen régi hagyományt szeretne átadni a családfő az utódoknak és a feleségének a szerdán megjelenő hot! magazinban olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.