"Csodálatos hölgy" - így fogalmazott egykor Zámbó Jimmy Gregor Bernadettről

Zámbó Jimmy Gregor Bernadett párkapcsolat vonzalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előkerült egy több mint húsz éves felvétel, amin Zámbó Jimmy elárulja, mint gondolt Gregor Bernadettről.

A Király című sorozat megjelenése óta az egész országot lázban tartja Jimmy, és az őt körülvevő rejtélyek. Azt eddig is mindenki tudta, hogy Zámbó Jimmy rajongott a nőkért, sikerei csúcsán pedig jó pár hazai szépséggel hírbe hozták.

Köztük Gregor Bernadettel is, ám nagyon úgy fest, hogy sosem derül ki, pontosan mi történt a két híresség között. A színésznő évekkel ezelőtt ennek kapcsán annyit mondott, hogy bármi is történt köztük, az csak az ő dolguk.

A tragikus körülmények között elhunyt énekes fia, Zámbó Krisztián a sorozat kapcsán nemrégiben így nyilatkozott erről a viszonyról:

„Ez nem volt kérdés, én tudom. A Gregor Bernadettről beszélünk, nekik volt viszonyuk. (...) A saját szememmel láttam, hogy egyszer a Gregor Bernadettel együtt volt apu"

Zámbó Jimmy -

Nos, ezúttal egy 20 éves felvétel került elő Jimmyről és a színésznőről, aki az énekes Dalban mondom el című műsorában vendégeskedett - szúrta ki az NLC. Jimmy a felvezetőben így fogalmazott Gregorról:

„Szívemből ki merem jelenteni, hogy csodálatos hölgy. És mellette végtelenül tehetséges."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.