Katasztrófaturisták jelentek meg a börtönbe vonuló Lagzi Lajcsinál: "Ez az én katasztrófám..."

Frizbi TV -
Galambos Lajos áramlopás birtok börtön katasztrófaturizmus Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint Galambos Lajos hamarosan megkezdi 3 év 6 hónapos börtönbüntetését. Birtokát elárasztották a katasztrófaturisták, ezért biztonsági őröket kellett felbérelnie.

Bár a trombitás nem mondott semmit arról, mikor kell börtönbe mennie, egyes hírek szerint február 15-én kell bevonulnia a kecskeméti börtönbe.

"Ez már nem egy show-műsor, hanem az életem. Méghozzá az életemnek egy olyan szakasza, amit nagyon nehezen viselek. Korábban kijelentettem, hogy visszalépek a szereplésektől és a nyilatkozatoktól, de több olyan írás is megjelent rólam a médiában, amiket egyszerűen nem hagyhattam szó nélkül" – mondta a Blikknek Lagzi Lajcsi, ám azt továbbra sem árulja el, mikor kell börtönbe vonulnia, csak azt, hogy minden törvényben rögzített kötelezettségének és előírásnak megfelelően készül az előtte álló eseményekre.

Galambos Lajos, Lagzi Lajcsi Frizbi TV

Galambos Lajos iránt az utóbbi időben megnőtt az érdeklődés, civilek mennek el a birtokára, hogy még utoljára megnézzék a házat vagy a trombitást.

"Nemcsak a tévéstábok szeretnének a házamnál forgatni, hanem egyre több civil is megjelent. Valószínűleg azt gondolhatták, hogy még utoljára megnéznek engem vagy a birtokot, amit árulok. A ház maga körbe van kerítve, de a hatalmas birtok nincs, s noha ki van írva, hogy magánterület, gond nélkül arra furikáznak és fotózkodnak vadidegen emberek. Éppen ezért nemrégiben egy biztonsági szolgálatot fogadtam fel, amelyik már távol tartja a kíváncsiskodókat. Szerencsére semmiféle atrocitás nem történt, ráadásul alaposan körbe is van kamerázva a terület, infrasorompós rendszerrel megerősítve. Elhiszem, hogy nagy élvezet a katasztrófaturizmus, de ez az én katasztrófám..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.