Justin Bieber remekül franciázik, a Rubik-kockát 83 másodperc alatt rakja ki

Justin Bieber érdekességek születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kanadai származású szívtipró sokoldalú tehetségét már kisgyerekként kiszúrta Scooter Braun menedzser, aki bemutatta őt Ushernek, így került az Island Records kiadóhoz. Ott vette fel első kislemezét, a One Time-ot 2009-ben.

Justin azóta szupersztárrá vált, egy Grammy-díj boldog tulajdonosa lett, bravúrosan lavírozott a zenei műfajok között, emellett modellként és színészként is kipróbálta magát.

Március 1-jén ünnepli a 29. születésnapját, ebből az alkalomból gyűjtöttünk össze róla tíz érdekességet.

1. Az énekes az angol mellett folyékonyan beszél franciául is, mivel francia-kanadai gyökerekkel rendelkezik, és kéttannyelvű iskolába járt. Németül el tud számolni tízig, ám egy showműsorban értesült arról, hogy a neve fonetikusan hódot jelent ezen a nyelven.

2. Egy interjúban elmondta, hogy ha nem a zenével foglalkozna, bizonyára építész lenne, mivel szeret rajzolni és szívesen tervezne épületeket is.

3. Több hangszeren játszik: tud gitározni, dobolni, trombitálni és zongorázni is.

4. Justin balkezes és 83 másodperc alatt ki tudja rakni a Rubik-kockát – utóbbit egy élő tévéműsorban is bebizonyította.

Justin balkezes és 83 másodperc alatt ki tudja rakni a Rubik-kockát Forrás: AFP/Christof Stache

5. Kedvenc étele a bolognai spagetti, de szereti az egyszerű majonézes-paradicsomos szendvicset, a színes, gyümölcsös gabonapelyhet tejjel, illetve szívesen eszik banánt és szőlőt is.

6. A zenész imádja az állatokat, kutyái és macskái is vannak, kedvenc vadállata pedig a zsiráf. Egyszer kapott egy kismajmot ajándékba, de nem vihette haza, mert a reptéren lefoglalták az állatot a kötelező dokumentumok hiánya miatt.

A zenész imádja az állatokat, kutyái és macskái is vannak Forrás: NORTHFOTO/face to face/Face To Face

7. Saját bevallása szerint klausztrofóbiás, utálja a lifteket, pláne, ha zsúfoltak. Bár már nagyjából hozzászokott a rajongók tömegéhez, sokszor az is megijesztette, hogy a rengeteg sikítozó lány kis híján összenyomta őt.

8. Kedvenc színe a lila, gyakran viseli ruhák, kiegészítők és cipők formájában.

9. Elvált szülők gyermekeként nőtt fel. Édesapja, Jeremy Bieber MMA-harcos volt, édesanyja, Pattie Mallette pedig fiatalon igen balhés életet élt. 18 éves korában szülte Justint, akit szülei segítségével nevelt fel.

10. Feleségével, Hailey Bieberrel 2016-ban vállalták fel a kapcsolatukat az Instagramon, 2018 végén pedig hivatalosan is összekötötték az életüket.

Justin Bieber Hailey Baldwin Forrás: Instagram/haileybieber

Nyitókép: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.