Playboi Carti rapper múlt decemberben fojtogatta 14 hetes terhes barátnőjét, akivel akkor két éve volt együtt.  Az áldozat elmondása alapján, a párja a torkánál fogva megragadta és meglökte őt, és addig szorította a nyakát, amíg alig kapott levegőt. Az történtekkel kapcsolatban most megszólalt Carti exe, Iggy Azalea.

A tettlegességig fajuló vita állítólag egy apasági teszt miatt robbant ki. Az állapotos lány segítségére egy járókelő segített. A helyszínre érkező rendőrök szerint a nőnek látható sérülései voltak a nyakán, a mellkasán és a hátán. Playboi Carti ügyvédei szerint a vádak hamisak - írja a Just Jared. 

Iggy Azalea korábban két évig alkotott egy párt a rapperrel, közös gyermekük is született, egy kisfiú.  hároméves. A letartóztatás hírére az énekesnő így reagált:

"Velem is megtörtént. Én figyelmeztettelek"

– írta ki Azalea a Twitterre, majd egy hosszabb bejegyzésben folytatta tovább a sorait.

Iggy Azalea megszólalt exe letartóztatásával kapcsolatban: a férfi terhes barátnőjét fojtogattaForrás: Instagram

"Képzeld el, hogy van egy terhes barátnőd, de egészen addig úgy teszel, mintha nem létezne, amíg ki nem derül, hogy szereted őt is bántalmazni. Miközben alig látogatod a fiadat, hacsak nem azért, mert éppen menekülsz a nők elleni sorozatos bántalmazás okozta problémák és a sajtó elől."