Házassága napján fogant meg a magyar lemezlovas kislánya: 55 évesen lett belőle apa

Várkonyi Attila apaság lemezlovas apa Dj Dominique
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem szerette volna elsietni a dolgokat az ismert magyar zenész, Várkonyi Attila, azaz DJ Dominique.

Várkonyi Attilát sokszor heccelték a családjában, hogy mikor érkezik meg az unoka, ám ő nem akart semmit sem elkapkodni.

"Kivártam, úgy gondolom, megtaláltam azt a hölgyet, azt az embert, aki az én társam, másik felem. Hadd dicsekedjem, a gyermekvállalás a nászéjszakán már perfektuálódott. Néztük vissza az ultrahangot, és mindig megbecsülik, mikor lehetett maga a fogantatás. Kétszer voltunk, és mindkétszer a házasság napját mondták" – idézi a Blikk a lemezlovast, aki a Palikék Világa by Manna műsorában, a Futtában beszélt a gyermekvállalásról.

Kislánya, Lilien Kinga most 2,5 éves, és nemcsak, hogy ő az első gyermeke, de a pici édesanyja Várkonyi első felesége is. Sokak fejében megfordulhat a kérdés, hogy milyen érzés ötven felett édesapává válni, és vajon meddig kísérheti el lányát az úton?

"Teljesen új dolgok történnek, én soha nem voltam szabadságon. Egyetlen egyszer nem mentem úgy – bár voltam sokfelé –, hogy ne lett volna egy konferencia, meccsközvetítés, fergeteg party, vagy valami a világban. Most, ebben az évben volt az első olyan kirándulás, ahová azért mentünk el, hogy együtt legyünk, valahol távol" – zárta Attila.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.