Bővül a család? Meglepő kijelentést tett a népszerű rádiós műsorvezető

család apaság gyerekvállalás Dj Dominique
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Attila és 19 évvel fiatalabb felesége nem zárkózik el attól, hogy ismét szülői örömök elé nézzenek. 

DJ Dominique, polgári nevén Várkonyi Attila a Borsnak beszélt arról, hogy hamarosan családbővítésbe foghatnak feleségével.

DJ Dominique Forrás: DJ Dominique/Facebook

A rádiós műsorvezetőre 53 évesen talált rá az igaz szerelem, ekkor ismerte meg a nála 19 évvel fiatalabb Kingát, akivel 2019 októberében házasodtak össze. Azóta már közös gyermekük is van, a másfél éves kislány, Lilien Kinga.

"Nem tagadom, hogy a gyereknevelés időnként fárasztó dolog. Nehéz mindig készenlétben állni, de megéri. S mivel Kingának és nekem is nagyon jó a testvéreinkkel a kapcsolatunk, emiatt már gondolkozunk, hogy akár újra bővülhetne a család. Feleségemnek ráadásul ikertestvére van, így nálunk is benne van a pakliban az, hogy ketten lesznek legközelebb" – árulta el a DJ apuka, majd hozzátette, igyekszik mindenben felesége segítségére lenni, legyen szó házimunkáról vagy gyereknevelésről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.