VV Dani videóüzenetben szakított VV Melinával

VV Melina VV Barna VV Dani Való Világ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A már korábban kiesett VV Dani még a Melinától kapott ajándékokat is visszaküldte a lánynak.

A többi villalakó már számított arra, hogy a korábban kiesett VV Dani hamarosan lépni fog valamit, mivel Melina feltűnően szoros kapcsolatba került korábbi közös ellenségükkel, VV Barnával.

"Bár nem tudom, téged ez mennyire fog meghatni, én eléggé csalódott vagyok most. Úgy látom, elfelejtetted mindazt a 70 napot, amíg én ott voltam melletted. Ezt úgy hálálod meg, hogy azzal az emberrel vagy a legjobb viszonyban, akit úgy gyűlöltél, hogy a hátad közepére sem kívántad. Meg szerettelek volna várni, de én erre már nem tartok igényt, és képtelen vagyok arra, hogy még egyszer a szemedbe nézzek. Úgyhogy én a személyes tárgyaidat vissza is szeretném majd neked adni, és további sok sikert a legújabb utánfutódhoz, szia!" - üzente Dani Melinának, aki ezután elsírta magát.

"Hát én itt megyek tönkre ebben a játékban. Ezt nem hiszem el. Két üzenetet kapok és mind a kétszer szakítanak velem, hát kurva jó. Ez óriási. Mind a kétszer nem tudok reagálni semmit!" - mondta Melina a mellette ülő Ákosnak.

Miközben ők kint dohányoztak, megérkeztek Melina Daninak adott ajándékai is, amiket Melina átvett, majd kiabálva a földhöz vágta a képkeretet.

"Én tényleg csak egy jobb viszonyt szerettem volna itt ápolni, de nekem a Dani a legfontosabb, tényleg nagyon szeretem őt. És nemhogy itt a villában nem akarnék senkitől semmit, hanem már kint se soha senkitől. És komolyan mondtam azt, amikor azt mondtam, hogy nemcsak magam miatt küzdök amúgy tovább, hanem miatta is" – magyarázta később a riportszobában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.