Christopher Lloyd szereplők Michael J. Fox szelfi Lea Thompson Vissza a jövőbe Thomas F. Wilson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Vissza a jövőbe című film nem várt sikereket hozott, forgatókönyvét negyvenszer utasították el, mielőtt elfogadták volna. A kultikus film szereplőit a mai napig imádják a rajongók, akiknek nagy örömére néhány fotó erejéig újra együtt láthatjuk őket. 

A Vissza a jövőbe című film óriási sikert aratott, annak ellenére, hogy forgatókönyvét negyven alkalommal dobták vissza, mielőtt elfogadták volna.

Szerencsére azonban volt olyan stúdió, ami meglátta benne a fantáziát, és a film bizonyított is: egyrészt máig sokan rajonganak mindegyik részéért, másrészt 19 millió dollárból készült, és közel 400 millió dolláros bevételt hozott; ezzel bemutatásának évében ez lett a legsikeresebb film.

Főszereplőit pedig máig imádják az emberek, így a rajongók bizonyára örülnek annak, hogy - legalább néhány fotó erejéig - újra összeálltak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.