Évekig nem láthatta a fiát Delhusa Gjon: párja elvette, eltiltotta tőle

apaság Delhusa Gjon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Családi titkot árult el Delhusa Gjon. Az énekes 13 éven át nem láthatta a legidősebb fiát, mivel annak édesanyja - egy német modell - eltiltotta tőle. 

"Úgy lett vége a kapcsolatunknak, hogy kidobott otthonról, és még a fiamtól is eltiltott, a bíróságon távoltartást kért ellenem (...) Imádtam Philipet, elvették tőlem, tehetetlenségemben nem tudtam mást csinálni, mint hazajöttem Magyarországra. Az első gondolatom az volt, hogy ellopom a gyereket" – nyilatkozta a Storynak Delhusa és azt is elmondta, hogy amikor Philip 18 éves lett, megkereste őt.

LifeTV

"Becsengetett hozzánk, és attól kezdve együtt éltünk. Akkor tudtam csak meg, hogy 15 éves kora óta készült arra, hogy velünk éljen, ezért titokban megtanult magyarul" – tette hozzá az énekes, aki jó ideje együtt él 44 évvel fiatalabb szerelmével és már az esküvőt tervezik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.