Még nem veszett oda minden: van esély arra, hogy Király Viktor és Anita kibékülnek

Forrás: Virág Anita/Instagram -
házasság válás gyűrű Virág Anita Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor és felesége, Anita házasságáról az elmúlt napokban sok pletyka kering, ennek hatására az énekes beismerte, hogy valóban hullámvölgyben vannak. Azonban van még remény: erre utal az Anita által nemrég megosztott fotó.

Február közepén röppent fel először a pletyka arról, hogy Király Viktor és Virág Anita házassága válságba került. A hírek arról szóltak, hogy a pár már szét is költözött. Az is kiderült, mi vezethetett a kapcsolatukban bekövetkezett válsághoz, a sok híresztelés hatására pedig Király Viktor megtörte a csendet és elismerte: hullámvölgyben vannak.

Úgy tűnik azonban, hogy nem veszett még el minden remény, Anita legutóbb közzétett fotója legalábbis erről árulkodik. A 24 órán át elérhető Instagram-sztorijában ugyanis olyan képet osztott meg magáról, amin látható az eljegyzési gyűrűje. Ezt a Reddit hunfluencers csoportjában osztotta meg az egyik szemfüles követő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.