Ed Sheeran: "Közölték, hogy a feleségemnek daganata van, és a legjobb barátom meghalt”

betegség feleség gyász daganat Ed Sheeran
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igen nehéz év áll Ed Sheeran mögött. Feleségénél daganatos betegséget diagnosztizáltak, ám várandóssága miatt nem kezelhették, legjobb barátja pedig hirtelen elhunyt.

A 31 éves énekes egy szerdai Instagram-posztban jelentette be, hogy hamarosan érkezik hatodik stúdióalbuma, a Subtract, továbbá arról is beszámolt, milyen megpróbáltatásokon ment keresztül az utóbbi időben.

Feleségénél a terhessége alatt daganatot diagnosztizáltak, amit csak a szülés után kezdhettek kezelni, valamint gyászolta a legjobb barátja, Jamal Edwards elvesztését. Elmondta, hogy új albumát a személyes tragédiái inspiráltak.

Elmondása szerint egy évtizeden át dolgozott a Subtract albumon, de 2022 elején egy sor esemény megváltoztatta az életét, a mentális egészségét, és végső soron azt is, ahogy a zenére és a művészetre tekint. Végül alig több mint egy hét alatt ezt az évtizednyi munkát helyettesítette a legmélyebb, legsötétebb gondolataival.

"Egy hónapon belül a várandós feleségemmel közölték, hogy daganata van, és csak a szülés után lehetett kezelni. A legjobb barátom, Jamal, hirtelen meghalt, és azon kaptam magam, hogy a bíróság előtt állok, hogy megvédjem a tisztességemet és a dalszerzői karrieremet. Megjártam a félelmet, a depressziót és a szorongást. Úgy éreztem, megfulladok, fejjel a felszín alá süllyedek, felnézek, de nem tudtam kitörni levegőért" - fogalmazott a posztban.

Azt érezte, hogy nem lenne hiteles, ha olyan műveket adna ki, amelyek nem képviselik pontosan azt, hogy hol tart az élete jelen pontján. Ez az elbum elsősorban nem arról szól, hogy a közönségnek tetsszen, hanem hogy valami igazról szóljon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.