"Mercivel úgy döntöttünk, hogy külön utakon folytatjuk…" - Nagy Melanie így vágott vissza G.w.M-nek

Forrás: Nagy Melanie/Instagram -
Mercedes G.w.M Kulcsár Edina Nagy Melanie eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb bomba robbant G.w.M és Nagy Melanie között, miután a rapper Kulcsár Edinával közös esküvői fotója alatt gyalázta gyermekei anyját. Melanie frappánsan vágott vissza.

Február 25-én kelt egybe G.w.M és Kulcsár Edina. Örömükről még aznap be is számoltak az Instagramon, esküvői fotót posztoltak. A sok gratuláció között azonban feltűnt egy kommentelő, akinek G.w.M hosszan válaszolt. A kommentelő kérdőre vonta a rappert azzal kapcsolatban, hogy soha nem akart megnősülni. Gyermekei anyja, Nagy Melanie ugyanis nemrég azt nyilatkozta, hogy novemberben lett volna az esküvőjük.

G.w.M ezt egyértelműen tagadta, azt írta, hogy korábban soha nem volt a tervei között az esküvő.

"Mercivel úgy döntöttünk, hogy külön utakon folytatjuk..." - Nagy Melanie így vágott vissza G.w.M-nek Forrás: Nagy Melanie/Instagram

"Az esküvő soha nem volt a saját terveimben, aztán elkezdett vele nyomasztani édesanyám, hogy szeretné, ha megesküdnék a tradíciók miatt, ennek hatására pedig megkérdeztem évekkel ezelőtt, hogy egy Mercit kér, vagy vegyem el? (De csak mert érdekelt, mi a válasz!) Hát, azóta van egy Merci autója, és az esküvő sem jött többet szóba"

- magyarázta a rapper, akinek szavait nem hagyta kommentár nélkül volt párja - szúrta ki a Blikk.

"Mercivel (Mercedes Benz Cla) úgy döntöttünk, hogy külön utakon folytatjuk... Nincs harmadik személy, csak elmentünk egymás mellett! Más a szeretetnyelvünk... Megfelelő új partnert keres magának ez a full extrás, fekete táltos. Kizárólag belföldön futtatott (71.000 km), megkímélt állapotban (évjárat: 2017)"

- írta Melanie a közösségi oldalán, a sztoriban eladásra kínált fekete luxusautója is látható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.