Mi történhetett? Justin Bieber lemondta az összes koncertjét

lemondás Justin Bieber koncert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Folyamatos egészségügyi problémái miatt döntött úgy, hogy lemondja világ körüli turnéjának hátralévő koncertjeit Justin Bieber. 

Bieber tavaly júniusban állt a nyilvánosság elé azzal a hírrel, hogy Ramsay- Hunt szindrómában szenved, ami miatt egy időre arca egy része megbénult, ezért észak-amerikai turnéját sem tudta akkor befejezni. Annak érdekében, hogy rendbejöjjön az egészsége, úgy döntött, hogy elhalasztja a koncertjeit, beleértve az idei márciusi budapesti fellépését is.

Azután úgy tűnt, hogy javult az állapota, azonban most mégis valami történhetett, mivel lemondta világ körüli turnéjának összes koncertjét.

A turné hivatalos Twitter-oldalán közzétett bejegyzés megerősítette, hogy a turné többi dátuma – köztük több amerikai, ausztráliai és európai – is elmarad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.