Sztárban Sztár: Zséda elmondta a véleményét Valkusz Milán produkciójáról

Zséda Sztárban sztár vélemény reakció Valkusz Milán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valkusz Milán a Sztárban Sztár legutóbbi adásában Zséda bőrébe bújt, és produkciójával teljesen lenyűgözte a zsűrit és a közönséget is. Most pedig az is kiderült, mit szólt az énekesnő Milán teljesítményéhez.

Milán tarolt Zsédaként a Sztárban Sztár második élő adásában: olyan jól teljesített, hogy ő lett a napi győztes, így egyenes ágpn jutott tovább a harmadik élő show-ba.

Sztárban sztár, tv2, műsor, szórakoztató műsor, TV, tévé, 2023.02.26. Fotó: Major Kata - Origo

"Az biztos, sok embert sikerült Zsédaként, nőként összezavarnom. Én nagyon élveztem ezt a produkciót, meg élvezem ezt az egész műsort. Olyanok vagyunk, mint egy osztály, akik szalagavatóra készülnek. Élvezem minden pillanatát, egyébként sem vagyok feszülős típus, hát itt sem szoktam. Egyébként a barátnőm, Petra sokat segített a csajos dolgokban, hogyan kell csábítónak lenni, hogyan kell magassarkúban járni" – mondta Milán a produkciója kapcsán, azóta pedig Zséda is elmondott, mit gondol a látottakról.

Zséda Forrás: instagram.com/zsedavue

"Lenyűgöző volt Milán, nagyon tetszett! Mind mozgásban, mind hangilag szinte tökéletesen hozott. Érdekes egyébként, hogy bár több nő is utánzott már a műsorban, mégis két férfi, Milán és Pál Dénes produkciója tetszett a legjobban!" - mondta az énekesnő a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.