ValóVilág 11: Piros elárulta, mivel foglalkozott, mielőtt beköltözött a villába

Forrás: Instagram/vv11piros_official -
VV Piros ValóVilág 11 foglalkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Piros a ValóVilágból való kiesése után belevetette magát az OnlyFans világába, ahol alig egy hét alatt több százezer forintot keresett. Az egykori villalakó közösségi oldalán mesélt arrólt, hogy milyen polgári foglalkozása volt, mielőtt bekerült a valóságshow-ba. 

Molnár Anikó után nemrég újabb celeb jelentette be, hogy regisztrált az OnlyFansre. Piros, akit a ValóVilág idei szériájában ismert meg az ország, néhány napon belül hatalmas népszerűségre tett szert, többszázezer forintot keresett ez idő alatt.

A valóságshow-hős a közösségi oldalán tartott kérdezz-felek során nemcsak jelenlegi munkájáról mesélt, hanem azt is elárulta a rajongóinak, hogy korábban mivel kereste a kenyerét.

ValóVilág 11: Piros elárulta, mivel foglalkozott, mielőtt beköltözött a villába Forrás: Instagram/vv11piros_official

"Gimi és egyetem mellett dolgoztam pékségben, moziban, salakmotor versenyeken, MMA-versenyeken, mindenhol, ahol éppen tudtam, csak hogy zsebpénzem legyen, még bulihelyen is voltam ruhatáros. Utána felköltöztem Pestre, itt dolgoztam egy évet kaszinóban, majd kiköltöztem Angliába, ott, mivel nem tudtam egy szót sem angolul az elején, pincérsegédként kezdtem, utána dolgoztam kávézóban, éttermekben, ott egyre feljebb léptem, voltam menedzseri szinten is" - magyarázta a fiatal lány, aki ezt követően egy itthon is ismert ruhaüzletben dolgozott három évig, majd visszament a vendéglátásba, végül hazaköltözött és itthon HR-esként tevékenykedett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.