Családi vitákról vallott őszintén Polgár Árpád: "Üvölt, lek*rvázza-aranyásózza Tündét"

Forrás: Instagram/Polgár Tünde -
konfliktus család elsőszülött Polgár Árpád
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos ellentét alakult ki Polgár Árpád elsőszülött fia és felesége között, ráadásul az ő kapcsolatuk is elmérgesedett.

Polgár Tündét korábban élesen bírálták férje előző házasságaiból született gyerekei. Az üzletember elsőszülött fiával, Ádámmal és második házasságából született lányával, Szilviával hosszú ideig nem tudott jó viszonyt kialakítani.

"Gyakran előfordul nézeteltérés Ádám és Tünde között. Nekem a legnehezebb a helyzetem, hiszen ezekben a vitákban én vagyok az ütközőpont. (...) Ádám üvölt, lek*rvázza-aranyásózza Tündét, aki pedig hallgat. Én meg tehetetlenül szenvedek középen" – idézi a Story magazin Polgár Árpád Egy polgár sorsa című könyvét.

Polgár házaspár, Árpád, Tünde Forrás: Instagram/Polgár Tünde

Bár Tünde és Ádám kapcsolata rendeződött az évek alatt, de Polgár Árpád saját elmondása szerint elbukott apaként. Egyik vitájukat ezzel zárta a fia:

"Nem akarok örökké Valaki fia lenni, és a te álmaidat építeni! A lábam se teszem ide be többé" – fakadt ki Ádám.

"A legfontosabb álmom, hogy Ádám átvegye a cégvezetést, szertefoszlik. Magamba roskadok. Hát nem látja, hogy nem magamnak építettem? (...) Hónapokig nem látom, nem beszélünk. (...) Még ma is bukásnak érzem azt a napot. Elbuktam apaként" - emlékezett vissza Polgár Árpád.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.