Ha nincs Tóth Andi, Marics Peti biztosan nem zsűrizett volna a vasárnapi Sztárban sztárban

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
betegség Sztárban sztár zsűri egészség Marics Peti fellépés kapcsolat Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egész hétvégén rosszul vol Marics Peti, a ValMar szombati fellépését is le kellett mondana, olyan beteg volt a fiatal énekes, akit szerelme, Tóth Andi ápolt - neki köszönhetik a nézők, hogy párja legalább a Sztárban sztár zsűrijében pontozni tudott. 

De így sem volt könnyű Peti számára a zsűrizés, aki a hétvégét ágyban töltötte, magas lázzal és légzési nehézségekkel küzdve. Láz- és fájdalomcsillapítókat szedett, erősen köhögött és mindene fájt, párja ápolta őt, több-kevesebb sikerrel.

Tóth Andi, Marics Peti Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Andi természetesen aggódott értem, és velem együtt ő is azon volt, hogy összeszedjem magam a show-ra. Tényleg mindenben számíthatok rá" - mesélte Peti a Blikknek, hozzátéve, hogy az élő adást már lázmentesen ülte végig, s bár a szünetekben az öltözőjében pihent, a Sztárban sztár végén érezte, hogy talán ismét kezd belázasodni, ezért hazasietett, hogy tovább gyógyulhasson.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.