Szívszorító videóüzenetet posztolt Bruce Willis felesége - férje állapota miatt kér segítséget

betegség frontotemporális demencia Bruce Willis Emma Heming-Willis sajtó afázia demencia segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eleinte úgy volt, hogy afáziával kell megküzdenie Bruce Willisnek, amit a 67 éves színésznek és családjának önmagában sem volt könnyű elfogadni, ám közben kiderült, hogy sokkal súlyosabb a helyzet: frontotemporális demenciát diagnosztizáltak a világsztárnál. 

Emma Hemming-Willis ezért fordult videóüzenetében a sajtóhoz, hogy megkérje a fotósokat, hogy csak óvatosan közelítsenek férje felé, tartsanak távolságot, ne ijesszék meg, ne kiabáljanak rá, mert ezzel fokozott stressznek teszik ki és összezavarhatják.

"Hagyják a családunknak vagy bárkinek, aki épp vele van, hogy biztonságban eljuttassa őt A-ból B-be" - kéri a sajtó munkatérsait.

A videót annak hatására készítette Emma, hogy a nemrég Santa Monica utcáin barátaival sétáló és kávézó Willist diagnózisa után először kapták lencsevégre lesifotósok.

A sztár felesége pár mondatot és kérést írásban is megfogalmazott a poszt mellett, melyben szakembereket, demenciás beteget gondozókat kér arra, hogy kommentben osszák meg tippjeiket, tanácsaikat, ők hogy oldják meg, hogy szerettük biztonságban járhasson a nagyvilágban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.