Megdöbbentő titkokról rántotta le a leplet Margit hercegnő udvarhölgye

Forrás: AFP -
Margit hercegnő udvarhölgy titok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A néhai II. Erzsébet királynő húgának, Margit hercegnőnek nagyon jó barátnője volt a  90 éves Anne Veronica Tennant, akit a legtöbben Lady Anne Glenconnerként ismernek. Új könyvében megdöbbentő titkokról rántja le a leplet.

Glenconner és férje kapcsolata nem volt egy mintaházasság. Magánélete sötét részleteiről meglepő őszinteséggel ír legújabb könyvében.

1956-ban házasodtak össze, utána az élete maga lett a pokol. Glenconner elmesélte, mivel szűz volt, azt remélte, hogy a nászéjszakán a férfi majd beavatja őt a szex rejtelmeibe, azonban dührohamban tört ki, és ehelyett elküldte őt egy párizsi bordélyházba, hogy ott mutassák meg neki az alapokat.

Margit hercegnő, II. Erzsébet húga Forrás: AFP

Volt férje gyakran tört ki dührohamokban, amiről úgy vélekedett, hogy a személyisége részét képezi, így el kell viselnie. Idővel azonban a bántalmazások sűrűsödni és súlyosbodni kezdtek - írja a New York Post.

"Sikoltozással kezdődött, ami köpködésbe, lökdösődésbe és különböző tárgyak dobálásába ment át. Úgy vágott hozzám dolgokat, mint egy pimasz gyerek. Csak egyszer vert meg, sok évre rá, de ez a támadás elég komoly volt ahhoz, hogy átszakadjon a jobb dobhártyám, és végleg megsüketüljek arra a fülemre"

- olvasható a könyvben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.