"A spiritualitás mindig is az életem része volt" - meditációs könyvet írt Mester Tamás

Facebook, Mester Tamás -
Mester Tamás meditálás meditáció zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenész életében az elmúlt években rendkívül fontossá vált a meditáció. Olyannyira, hogy saját meditációs módszert fejlesztett ki, amelyhez nemrég könyvet írt.

Kevesen gondolnák Mester Tamásról, hogy az életében mennyire meghatározó a meditáció. Pedig a zenész számára elképzelhetetlen a nap enélkül.

„Az utóbbi időben leginkább a meditáció foglalkoztat. Egész pontosan a zene és a meditáció, de előfordul, hogy ez utóbbi felülír mindent. A spiritualitás mindig is az életem része volt. Ugyanazt a szabadságkeresést látom benne, mint a zenélésben. Sokáig azt hittem, hogy nincs annál felszabadítóbb csúcstapasztalás, mint kiállni a színpadra és elénekelni egy rockszámot. Az igazi csúcsélmény azonban a meditáció" – árulta el Mester Tamás, aki mióta megtapasztalta ezt a minőséget, nem tudja elképzelni az életét nélküle.

„A meditációs szinten nem működnek a szavak. Egy olyan élmény, egy olyan tapasztalás, amikor ugyan teljesen tudatos vagy, éber, mégsem gondolkozol. Ez vezet vissza az igazi önvalódhoz"

– mondta a zenész, aki AVANOVA meditációs módszeréhez nemrég könyvet is írt.

Facebook, Mester Tamás

„Az utóbbi időben nagyon sokat dolgoztam, másfél hónap alatt írtam meg a könyvemet. Nem vagyok guru, próbálom is távoltartani magam ettől a jelzőtől. Bennem inkább a tapasztalataim átadása, a megosztás öröme dolgozik, emiatt írtam meg a Varázsfüzetet" – mondta a 95.8 Sláger FM-en a Lélekközösség Peller Mariannal című műsorban Mester Tamás. A beszélgetés ide kattintva érhető el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.