Cristiano Ronaldo barátnője megszólalt kisbabájuk elvesztéséről: "Az élet nehéz. Az élet nem áll meg"

Forrás: AFP/Oscar Del Pozo -
halál kisbaba Georgina Rodríguez Cristiano Ronaldo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Georgina Rodriguez a róla szóló sorozat második évadában szólalt meg először arról a hatalmas veszteségről, ami őket érte: elvesztették egyik kisbabájukat.

Cristiano Ronaldo barátnője, Georgina Rodriguez először a róla készült sorozat második évadában szólalt meg arról a veszteségről, ami a családjukat érte: ikrekkel volt várandós, de a szülés során az egyik kisbabájukat elveszítették. "Idén életem legjobb és legrosszabb pillanatát egy szempillantás alatt éltem át" - mondta a Netflix dokumentumsorozatának előzetesében. "Az élet nehéz. Az élet nem áll meg. Van okom továbblépni, és erősnek lenni" - mondta. "Cris nagyon bátorított, hogy folytassam az életemet. Azt mondta: »Gio, folytasd az életet. Jót fog tenni neked«" - folytatta Georgina.

"Jelenleg a családom és a gyerekeim a prioritásom" - tette hozzá. "Nagyon boldog és nagyon hálás vagyok" - mondta még Georgina, akinek két közös gyereke van a focistával, de együtt nevelik Ronaldo fiát és ikreit is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.