Így szedd le fájdalommentesen a sebtapaszt!

sebtapasz ragtapasz szőrtelenítés TikTok videó fájdalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akinek volt már sebe, és használt már sebtapaszt,  az tudja, milyen érzés, amikor az erős ragasztós rögzítőcsíkot lehúzza a bőréről. De nem kell tovább szenvedned, ha megnézed az alábbi videót, mostantól bátran és könnyedén szabadulhatsz meg a ragtapaszaidtól. 

Jessica Steinrock televíziós produkciókban dolgozik, ahol a meztelenség illúziójának érdekében ragtapaszokat használnak. Ám az intim helyekre felragasztott ragasztócsíkok bizony meg tudják kínozni az embert, amikor lerántják a nemritkán szőrfedte bőrről, de még az sem kell hozzá, hogy a bőrünket felsértse. Erre kínál megoldást a Tiktoker.

@intimacycoordinator Removing body tape -This hack works with bandaids too! Have you tried it? #intimacycoordinator#bodytape#actor#behindthescenes#bta#s♬ Blue Blood - Heinz Kiessling

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.