Curtis a Majkával való szakításáról vallott: " Majdnem mindenben volt vita, konfliktus"

Széki Attila Curtis és Majka Majka Majoros Péter Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis Hajdú Péterrel beszélgetett a Majkával való szakításáról, és arról, hogy azért hagyta ott végül Majkát, mert nem érezte egyenrangúnak magát.

Széki Attila Curtis tisztában van azzal, hogy karrierje nagy részét Majkának köszönheti, ennek ellenére nyomós oka volt annak, hogy kivált a zenekarból, és szólókarrierbe kezdett. A rapper a pénteken 19 órától, a Frizbi TV YouTube-csatornán látható videóban ecsetelte Hajdú Péternek, mi állt a döntése hátterében.

"Nem működött együtt; olyan volt ez a kapcsolat, mint amikor újra megpróbálod az exeddel, úgysem fog működni. Egyre több és erősebb súrlódás volt szakmai szinten is, és összességében majdnem mindenben volt vita, konfliktus"

– magyarázta Curtis, aki nem akart már az igazáért harcolni.

"Nagyon örülök annak, hogy végre csak magammal kell foglalkoznom, és végre csak magamat tudom és kell építeni. Ha kijön egy dal, lemegy egy koncert, akkor az Curtis-dal és koncert. Korábban volt olyan, hogy csináltunk egy nagykoncertet és az mondták, hogy Majkáék de jó bulit csináltak. De az nem Majkáé volt, hanem egy közös buli.

Én nem akartam másodhegedűs lenni. Rólunk kellett volna szólnia mindennek, de csak róla szólt. Évek alatt tettem azért annyit, mindt szövegírásban, mind zeneileg, jelenlétben, hogy ez egyenrangúvá emeljen a produkcióban. Anyagilag sem voltunk egy szinten: ha ugyanannyit kerestem volna, mint Majka, akkor nem jártam volna szólóhaknizni"

-– magyarázta a rapper, aki azt is bevallotta, hogy Majkával tavaly óta nem beszélnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.