Nem lesz egyszerű anyagilag az elválás Peller Annának és Lukács Mikinek

Facebook -
házasság válás Peller Anna Lukács Miklós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit meglepett a hír, hogy Peller Anna és Lukács Miki elválnak. A válási procedúra, a közös vagyon felosztása azonban nem lesz egyszerű feladat. 

Peller Anna és Lukács Miki a Facebook-oldalukon jelentették be, hogy elválnak egymástól, "mert mindenkinek így lesz a legjobb". A hír sokakat meglepett, mint kiderült, még Anna kollégái sem voltak tisztában azzal, hogy problémáik lennének.

Bár azt nyilatkozták, hogy békében, baráti viszonyban köszönnek el egymástól, a vagyonmegosztás nem lesz gördülékeny folyamat.

Peller Anna, Lukács Miki Facebook

A páros 2011-ben döntött úgy, hogy a Peller szülők hatalmas telkének hátsó részébe építik fel a családi házukat. A közös telken álló ház nyilvánvalóan túl nagy lesz egy felnőttnek és a közös kislányuknak, Annabellának. A házat tehát idővel értékesíteni kell, ami bizonyos szempontból nem lesz egyszerű - írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.