Ahogy arról mi is hírt adtunk, Polgár Tünde férje, Árpád súlyos balesetet szenvedett otthonában. A milliomos műkereskedő előtt hosszú út áll a gyógyulásig, most ő maga mondta el követőinek, hogy érzi magát.

Polgár Tünde és férje, Árpád könnyek között vallottak a YouTube-csatornájukon életük legnehezebb heteiről. Árpád az amerikai otthonukban szenvedett balesetet, amikor a medencéből kilépve elcsúszott a vizes kövön, és úgy beverte a fejét, hogy bevérzett az agya.

A súlyos sérülés ellenére Árpád a gyógyulás útjára lépett, és idővel újra teljes életet élhet. A műkereskedő most közösségi oldalán üzent, és elárulta, hogyan érzi magát.

„Nagyon köszönöm a sok kedvességet és szeretetet, amit kaptam. Hálával teli a szívem. Ígérem, megszolgálom, amint felépültem. Leszek még ilyen vidám, mint ezen a képen! Gyógyulok. Biztosan benne van ebben a felém áradó kedvességetek! Még idő kell, hogy erőre kapjak. Persze, a ledobott 12 kilóról le tudok mondani. De tudom, hogy minden rendben lesz. Mert a legfontosabb gyógyító erő a saját elménk és a szeretet, ami engem most körülvesz" – írta a közösségi oldalán Polgár Tünde férje.