Így érzi most magát a súlyos balesetet szenvedett Polgár Árpád: a műkereskedő 12 kilót fogyott a kórházban

felépülés baleset Polgár Tünde Polgár Árpád
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, Polgár Tünde férje, Árpád súlyos balesetet szenvedett otthonában. A milliomos műkereskedő előtt hosszú út áll a gyógyulásig, most ő maga mondta el követőinek, hogy érzi magát.

Polgár Tünde és férje, Árpád könnyek között vallottak a YouTube-csatornájukon életük legnehezebb heteiről. Árpád az amerikai otthonukban szenvedett balesetet, amikor a medencéből kilépve elcsúszott a vizes kövön, és úgy beverte a fejét, hogy bevérzett az agya.

A súlyos sérülés ellenére Árpád a gyógyulás útjára lépett, és idővel újra teljes életet élhet. A műkereskedő most közösségi oldalán üzent, és elárulta, hogyan érzi magát.

„Nagyon köszönöm a sok kedvességet és szeretetet, amit kaptam. Hálával teli a szívem. Ígérem, megszolgálom, amint felépültem. Leszek még ilyen vidám, mint ezen a képen! Gyógyulok. Biztosan benne van ebben a felém áradó kedvességetek! Még idő kell, hogy erőre kapjak. Persze, a ledobott 12 kilóról le tudok mondani. De tudom, hogy minden rendben lesz. Mert a legfontosabb gyógyító erő a saját elménk és a szeretet, ami engem most körülvesz" – írta a közösségi oldalán Polgár Tünde férje.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.