Polyák Lilla erősebb, mint valaha: "Negyven kiló nem kevés, de most a 100-ra megyek"

Forrás: Instagram, Polyák Lilla -
színésznő erőemelés Polyák Lilla gyúrás
Polyák Lilla legújabb hobbijáról, az erőemelésről már mi is beszámoltunk. A színésznő most elárulta, hogy a célja a 100 kiló. 

Gömöri András Máté kedvese, Polyák Lilla Lilunak beszélt arról korábban, hogy heti háromszor jár le edzőterembe, és ma már a sport az élete része, pedig korábban guggolni sem tudott a fájdalmai miatt.

"Erőemelő módszerrel kezdtem el edzeni. Azokat az alapgyakorlatokat végzem, amik az erőemeléshez kellenek. Kiderült, hogy nem is vagyok annyira béna" - mesélte az RTL Reggeli műsorában Lilla.

Polyák Lilla Forrás: Instagram, Polyák Lilla

A színésznő azt is elárulta, hogy hamarosan az egész család megméretteti magát egy versenyen.

"Az egész család versenyzik. Az ob háromnapos, harmadik napon vannak a nagy kategóriák, tehát ott versenyzik Máté. A második napon versenyzik a kisebbik fiam juniorban, és üresen maradt az első nap, ahol a női kategóriák vannak. Nem volt más választásom, mint hogy azon elinduljak. Nem latolgatok esélyeket. Tök jó odamenni és versenyezni"

- mesélte nevetve a művésznő, aki azt is elárulta, hogy mi a következő célja.

"Negyven kiló nem kevés, de most a 100-ra megyek."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.