Katalin hercegné ebben az egy dologban biztosan nem fogja követni Dianát

Forrás: AFP/Jonathan Brady -
McDonald's hamburger Katalin hercegné Diana hercegnő hétköznapi élet Meki Vidámpark
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnében sokan néhai anyósát látják, ám Vilmos herceg felesége nem mindenben szeretne Dianára hasonlítani.

Köztudott, hogy Diana szerette volna, ha a két fia belekóstol a hétköznapi életbe. A királyi udvar szigorát és szabályait igyekezett oldani, többször elvitte Vilmost és Harryt vidámparkba, és hétvégente McDonald'sba jártak. Diana fontosnak tartotta, hogy gyermekei a mentális egészségük érdekében hétköznapi dolgokkal is találkozzanak. Ennek a palotában természetesen nem örültek, Károly király is úgy vélte, az édesanyjuk veszélybe sodorja a hercegeket.

Katalin hercegnének nem fontos, hogy a gyeremekei belekóstoljanak a hétköznapi életbe Forrás: AFP/Jonathan Brady

Úgy tűnik, hogy ezzel Katalin is egyetért, ugyanis nem hajlandó gyorsétterembe vinni a gyerekeit. Elkötelezett az egészséges életmód és táplálkozás iránt, hallani sem akar arról, hogy gyerekei gyorsétteremben egyenek. Mivel maga sem vágyik a középosztálybeli emberek közé, azt sem tartja fontosnak, hogy a gyerekei a Mekibe vagy vidámparkba járjanak - állítja Tom Quinn királyi szerző a Gilded Youth (Arany ifjúság) című könyvében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.