"Az ágyban, összefonódva...igazán jó volt együtt lenni" - Keanu Reeves a boldogságáról beszélt

Forrás: Getty Images via AFP/2019 Getty Images/Emma Mcintyre -
boldogság Keanu Reeves interjú párkapcsolat John Wick: 4. felvonás John Wick Alexandra Grant szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem jellemző, hogy Keanu Reeves a magénéletéről fecsegne, a boldogságáról pláne, ám ezúttal kivételt tett. A John Wick: 4. felvonás című új filmjével kapcsolatban adott interjújában a párkapcsolatára is kitért. 

Az 58 éves Reevest a People magazin a legutóbbi boldog pillanatáról kérdezte.

"Pár nappal ezelőtt a kedvesemmel, az ágyban, egymásba fonódva. Mosolyogtunk, nevettünk és kuncogtunk. Remekül éreztük magunkat. Igazán volt jó együtt lenni." - mesélt a színész szerelmével, Alexandra Granttel töltött időről.

Alexandra Grant és Keanu Reeves Forrás: Getty Images via AFP/2019 Getty Images/Emma Mcintyre

A magazin arra is kíváncsi volt, hogy mikor táncolt utoljára a sztár. Keanu elmondta, hogy egy barátja esküvőjén, úgy 8 hónappal ezelőtt.

"Néha én vagyok az első, aki táncolni kezd, máskor szükségem van némi rábeszélésre" - mondta Reeves, hozzátéve, hogy van, hogy a dal viszi el, van, hogy az ember, ő pedig csak követi az érzéseit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.