Leonardo DiCaprio szakított szokásával: a színész egy idősebb nővel randizik

műsorvezető párkapcsolat világsztár randi Leonardo DiCaprio Maya Jama idősebb nő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszokhattuk, hogy Leonardo DiCaprio csak addig hajlandó együttmaradni egy nővel, míg az el nem éri a 25 éves életkort. Eddig úgy tűnt, ezzel a szokásával nem is kíván felhagyni, ám most történhetett valami. 

A világsztár, aki lassan híresebb a nőügyeiről, mint a szerepeiről, ismét randizgat: februárban találkozott Maya Jama színész-műsorvezetővel, bulizott, márciusban pedig már több időt is együtt töltöttek. Leo még rózsát is küldött a Love Island 28 éves műsorvezetőjének.

Leonardo DiCaprio Forrás: FilmMagic/2021 Taylor Hill/Taylor Hill

A londoni és New York-i hétvégék után múlt hónapban Mayát és DiCapriót lencsevégre kapták, amint elhagyták a párizsi Le Piaf klubot. Barátaik szerint nagyon jól érzik magukat együtt és szeretnének több időt egymással tölteni, annak ellenére, hogy Maya Angliában, Leo pedig az USA-ban él.

„Különböző országokban élnek, és Mayának korábban is volt távkapcsolata, így tudja, hogy ez nehéz, ezért mindig csak a követkeő napra koncentrálnak. Leo udvarol Mayának, nagyon szeret vele időt tölteni" - mondta el egy a sztárhoz közeli forrás a The Sunnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.