Kovács Lázárt a balesete sem tudja megakadályozni, hogy elinduljon a pizzasütő-világbajnokságon

Forrás:Rudas Restaurant @ Bar -
séf pizzasütő világbajnokság sniccer szakács sérülés baleset Kovács Lázár Párma gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Március elején, egy dísztál faragása közben sniccerrel vágott ki a hüvelykujjábül egy jókora darabot a séf. Az ujját megműtötték és megmentették az orvosok, de a teljes gyógyulás még messze van.

Egy baleset sosem jön jókor, de ezúttal tényleg rossz volt az időzítés: Lázár séf ugyanis csapatával a pármai pizzasütő-világbajnokságra készül.

Kovács Lázár Forrás:Rudas Restaurant @ Bar

A Blikknek elmondta, hogy lelkileg nagyon megviselte a baleset, mert sok mindenben akadályozta és akadályozza a sérülése, ám azt is látja, hogy napról napra javul az állapota, és ez optimizmusra ad okot. Mivel nem vágott el ideget, nagy eséllyel nem szenvedett maradandó károsodást. A vb-szerepléséről pedig azt mondta:

"Mindenféleképpen megyek, a sérülésem ellenére aktív tagja vagyok a magyar válogatottnak. Az tény, hogy hátráltatva vagyok az ujjam által, mert még mindig nem jött teljesen rendbe a kezem: nem a régi. Kötés van rajta, ezért kesztyűben fogok dolgozni. Nem tudom behajlítani a hüvelykujjam, vannak fájdalmaim. Hónapok kérdése, mire újra a régi lesz. Mindezek ellenére azért igyekezni fogok, hogy a versenyen a maximumot tudjam nyújtani."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.