Jákob Zoltán szereti, ha egy nő aktív: az otthonülő, ruhákra és utazásokra váró nő számra nem szimpatikus

Forrás: Origo -
Jákob Zoltán Nagy Ő párkapcsolat igazi szerelem milliárdos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jákob Zoltán a 37. leggazdagabb ember ma Magyarországon. A milliárdos üzletember a Crystal Nails tulajdonosa, a hamarosan új évaddal jelentkező Nagy Ő-ben keresi majd a hozzá illő nőt. Ennek kapcsán mondta el, milyen nőnek van nála esélye. 

Arra a kérdésre szerinte nem egyértelmű a válasz, hogy a gazdag vagy szegény lányok szimpatikusabbak-e számára, mivel úgy gondolja, nem mindegy, hogy valaki mitől gazdag. Szerinte azok a lányok, akik beleszülettek a jómódba, magukkal vannak elfoglalva, adni sem igazán lehet nekik és nem is igazán figyelnek oda a másikra, csak arr, hogy mindenük meglegyen. Emiatt inkább szegényebb, és ezért szerényebb, kedvesebb lányokkal randizik szívesebben.

Jákob Zoltán, a következő Nagy Ő Forrás: Origo

"Szeretem, ha egy nő dolgozik, vagy mondjuk iskolába jár, vagy gyerekkel van otthon. Szeretem, ha aktív, tehát aki azt szeretné, hogy eltartsák, és otthon ül, várva a ruhákat és utazásokat, az nekem annyira nem szimpatikus" - mondta el Zoltán, aki a szép, hosszú hajú nőket szereti, akiknek igéző szemei vannak. Belső tulajdonsáok közül a humor számár a legfontosabb, már azt is elégnek tartja, ha a lánynak 50%-nál több a vidám pillanata.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.