Szandiék óriási összeggel lettek gazdagabbak az Ütős ötösben

Forrás: instagram/szandihivatalos -
Bogdán Csaba Ütős Ötös nyeremény vetélkedő Till Attila Szandi
Szandinak és Bogdán Csabának is volt nulla pontos válasza az Ütős ötös utolsó feladatában, így 10 millió forintot nem nyerhettek, de még így is hatalmas összeget, 5 millió forintot vihetett haza az énekesnő csapata. 

Till Attila vadonatúj, TV2-n futó, hétköznapokon jelentkező vetélkedőjében minden nap két sztár és a csapataik feszülnek egymásnak, hogy valamelyikük hazavigye a fődíjat, ami 10 millió forint.

Szandi Forrás: instagram/szandihivatalos

Ezúttal Szandi és csapata kaszált nagyot a műsorban. A feladat az volt, hogy tippeljék meg, hogy 100 megkérdezett embernél melyik volt a leggyakoribb válasz egy adott kérdésre. Ugyan a 10 milliós nyeremény nem lehetett az övék, mert az énekesnőnek és férjének, Bogdán Csabának is volt nulla pontos válasza az végjátékban, de így is szép összeggel a zsebükben hagyhatták el a stúdiót.

A sztárcsapat 5 millió forintot zsebelt be a helyes válaszaival.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.