Végre kiderült: megcsalás miatt döntött a válás mellett Klajkó Szandra és Veréb Tamás

Forrás: Klajkó Szandra/Instagram -
válás Klajkó Szandy Klajkó Szandra megcsalás dalszöveg Veréb Tamás szakítás álompár
Két évvel ezelőtt jelentette be Klajkó Szandra és Veréb Tamás, hogy szakítottak, ám az okát azóta sem árulták el. Az énekesnő legújabb dalából végre kiderült: a megcsalás állt a háttérben. 

Mindenki álompárként gondolt rájuk, éppen ezért sokakat megdöbbentett Klajkó Szandra és Veréb Tamás bejelentése: válnak. Arról nem beszéltek, miért döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják, mostanáig. Szandra ugyanis legújabb dalában leleplezi a döntés okait.

Klajkó Szandra Forrás: Klajkó Szandra/Instagram

Hét éven át alkottak egy párt, s noha a Túlélem én című dal sokat sejtet, Szandi a Bors megkeresésére sem erősítette meg egyértelműen, hogy a szöveg róluk szólna.

"Bizony mindenkit elárultak az évek alatt, de túléltük, ahogyan a dal is mondja. A művészet csodás a feldolgozásra. Két hosszabb kapcsolatom volt és mindkettő így végződött"- mondta el az énekesnő a lap kérdésére, majd így folytatta: "Vannak nehezebb időszakok, a zene gyógyír és mindig előre visz, egy csoda. Gondoltunk egyet, pont egy időben a világgal, ahol most kimondják ezeket a dolgokat az előadók és nem kendőzgetnek."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.