Ezek a legfáradékonyabb csillagjegyek

Forrás: Shutterstock -
Bika Szűz csillagjegy horoszkóp magazin
Legyen szó a reggeli vagy az esti órákról, egyes csillagjegyekre a nap bármely szakaszában rátörhet a fáradtság. Aki magára ismer, ne aggódjon, mert, mint oly sok mindent, ezt is a csillagok befolyásolják. Születésünk dátuma tényleg az élet minden területére kihat.

Bika

Ha a dolgok nem úgy történnek, ahogy a Bika megszokta, attól teljesen felborul a világa - és az alvása is. A Bikáknak szükségük van a kiegyensúlyozott alvásciklusra.Ha nem fekszenek le este időben, akkor reggel rettentően fáradtan ébrednek, és csak vödör kávéval tudják felébreszteni magukat.
Tipp: Hasznos lehet számukra egy alvásfigyelő applikáció, ami pontosan meghatározza, mikor kell ágyba bújniuk ahhoz, hogy kipihenten ébredjenek.

Szűz

A Szűzek igazi perfekcionisták. Ameddig nem érzik azt, hogy minden tökéletes, nem tudnak megnyugodni. Ennek az az eredménye, hogy már kora estére olyan fáradtak, hogy alig állnak a lábukon.
Tipp: Hogy a Szűzek ne filézzék ki magukat, érdemes lenne a kevésbé fontos teendőket átengedni másnak, elfogadni néha a segítséget, és megelégedni a 90 százalékos teljesítménnyel is.

Forrás: Shutterstock

Bak

A Bakok nagyon szeretnek sokat dolgozni. A munka talán a legfontosabb dolog az életükben. 100 helyett 180 százalékot teljesítenek, emiatt pedig sokszor az éjszakába nyúlóan is dolgoznak. Még akkor is cikáznak a fejükben a gondolatok, amikor már otthon vannak, egyszerűen képtelenek kikapcsolni.
Tipp: A Bakoknak sokat segíthet, ha reggel vagy este jógáznak egy kicsit. Ezáltal ellazulnak, kiürül a fejük, és sokkal jobban tudnak aludni.

Halak

A gyengéd és empatikus Halak mindig ott van másoknak, igyekszik szavakkal és tettekkel is segíteni a családjának, a barátainak. Sok időt szán arra, hogy mindent hosszan és alaposan átgondoljon. Az elmélkedései azonban könnyen átfordulhatnak egy délutáni szundikálásba.
Tipp: A Halakat kiválóan felfrissíti egy csésze matcha tea. A Japánból származó zöld tea segíti a koncentrációt, a benne lévő koffein pedig gyengédebben hat a szervezetre, mint egy kávé esetében.

Ez is érdekelhet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.