Családja döntött Tina Turner temetéséről

Forrás: AFP/Mark Ralston -
Tina Turner temetés család meghalt végső búcsú
Még csak két napja hunyt el Tina Turner, de a család már döntött arról, hogy nyilvános vagy zártkörű temetést szervez az énekesnőnek. 

Gyászol a család, a barátok és velük gyászolnak rajongók milliói, amióta bejelentették, hogy 2023. május 26-án 83 éves korában elhunyt Tina Turner.

Sokan szeretnének ott lenni a gyászszertartáson, ám a család határozott, a döntést szóvivőjük hozta nyilvánosságra, aki közleményében elárulta, hogy csak Tina közeli rokonai és barátai vesznek részt az istentiszteleten.

This picture taken on May 31, 2012 shows singer Tina Turner arriving on the red carpet for the fashion show by 77-year-old designer Giorgio Armani at the 798 art complex in Beijing. Entitled 'One Night Only in Beijing', the show presented 12 autumn/winter collections and was billed as a celebration of 'over a decade of Armani in China'. AFP PHOTO/Mark RALSTON (Photo by MARK RALSTON / AFP) Forrás: AFP/Mark Ralston

"Lesz egy privát temetési szertartás, amelyen közeli barátok és családtagok vesznek részt" - jelentette be Tina Turner képviselője, ezzel feltehetőleg millióknak okozva hatalmas csalódást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.