Opitz Barbi és családja között dúl a háború: az énekesnő édesapja megbánta, hogy békülni próbált

Forrás: Serleg Albert/Instagram -
Serleg Albert család Opitz Barbi bántalmazás vádaskodás viszály
Májusban kezdte újra kapcsolatát Opitz Barbi és Serleg Albert, ami miatt az énekesnő családja és barátai is kiborultak. Barbi édesapja Instagramon üzent Albertnek, aminek a vége egy folyamatos ado-kapok lett, amire az apa úgy akart pontot tenni, hogy békejobbot nyújtott a szerelmespárnak, de már bánja. 

Súlyos vádakkal illette Opitz Barbi édesapja lánya párját. Ezt Serleg Albert sem hagyta szó nélkül, aki viszontvádaskodásba kezdett, amibe beszállt az énekesnő és az ő nővére is. Végül az X-Faktor felfedezettjének apja, csak hogy pontot tegyen az ügy végére, már hajlandó lett volna Albertet saját fiaként is kezelni, ám ez sem volt elég.

Serleg Albert, Opitz Barbi Forrás: Serleg Albert/Instagram

"Békejobbot nyújtottam, de úgy látom, hogy kár volt" - mondta ela Blikknek az apa, Opitz Tamás, aki állítja, rendezni szerette volna a viszonyt a lányával és annak barátjával, szívesen látta volna őket az otthonában, de válaszra sem méltatták. A lányával pedig 3 hónapja nem beszél már, ami nagyon megviseli.

Opitz Tamást az ellene felhozott, szerinte igaztalan vádak is megviselik.

"Én sem őt, sem a nővérét soha nem terrorizáltam, sőt mindent megadtam nekik, értük dolgoztam, és úgy tűnik, ez a hála. A testvére is felháborodott, amikor ezeket állították rólam. Tudom, hogy Barbi ezt Albert miatt írta ki, mert ő kezeli a telefonját és manipulálja" - panaszkodott az apa, aki azt várja, hogy elmúljon a rózsazsín köd, és a lánya végre reálisan lássa a helyzetet.

"Nem akarok már ellenkezni, mert szeretem őt annyira, hogy minden sérelmet elengedjek. Ahogy eddig, úgy továbbra is szeretném segíteni, támogatni és az élete részese lenni" - emelte ki Opitz Tamás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.