Opitz Barbi édesapja állítja, lányát fojtogatta a szerelme, Albert: "Egy nap majd megöl az rohadék"

emberrablás Serleg Albert Opitz Barbi Opitz Barbi édesapja
Múlt héten látott napvilágot a hír, hogy Opitz Barbi kibékült szerelmével, Serleg Alberttel. Az énekesnő apukája nagyon aggódik a lánya életéért, dühét és csalódottságát egy TikTok-videóban fejezte ki.

Bár Barbi a napokban tisztázta elrablásának történetét, és azt állítja, boldog Alberttel, édesapja egyáltalán nem nyugodt. Egy videóban mondta el, hogy félti lánya életét a fiatalembertől.

"Nem te mondtad el, hogy hogyan fojtogatott itthn? Nem te mondtad el, hogy miket csinált? Meg több millió forintos károkat okozott az a rohadék! (...) Azért kell egész életemben szenvedjek, hogy féltelek attól, hogy egy nap megöl az a rohadék?" - mondta az édesapját. Az aggódó apa ezek után megdöbbentő dolgot állított Serleg Albertről: szerinte a fiú sátánista, karácsony előtt egy nappal, Barbi eltünésekor csúnyán megverte a lányt, és ellopta az énekesnő édesanyjának aranyait.

"Te ezt az embert véded, meg szereted? Megbolondultál? Eltűnt a hited? Térjél már vissza ide! Megrontottak vagy bedrogoztak? Mit csináltak veled?" - tette fel a kérdéseket az aggódó apa.

@user94430363559335

♬ eredeti hang - Thomas

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.